外研版(一起)小学英语四年级下册:期末目标检测题

2012-08-09  | 英语 明信 小学 

  笔试部分

  一、根据汉语提示写单词。(10分)

  1.Don't touch the _______(机器)please!

  2.What _________(语言)do they speak there?

  3.___________( 因为 )they are very cute.

  4.Maybe I'll visit my __________(祖父的)farm..

  5.We'll send you a _________( 明信片)from England.

  6._____________(每一个人 ) ran to the field.

  7.It's _______(困难的)to choose.

  8.They are __________(鼓掌).

  9.It's a __________(出乎意料) party.

  10.Look! This computer is __________(漂亮)

  二、选择(15分)

  ( )1.You ____ a very good class. A. is B. am C. are

  ( )2.Don’t____ ball games here! A. plays B. playing C. play

  ( )3.This TV ____ one thousand yuan. A. costs B. cost C. costing

  ( )4. I___to a concert yesterday. A. go B. went C. goes

  ( ) 5. My mum and dad played___the concert. A. to B. on C. in

  ( ) 6. Let’s make ____English newspaper! A. a B. an C. X

  ( ) 7. An erhu __like a violin. A. look B. looked C. looks

  ( ) 8. Do you want to listen ___music? A .to B. with C. in

  ( ) 9. Was it a Chinese music? Yes, it _____. A. is B. does C. was

  ( )10. Once upon a time, the boy looked ___sheep. A. on B. after C. at

  ( ) 11. There _____no wolf. The boy laughed. A. was B. is C. were

  ( ) 12.The people___ very angry. A. was B. is C. were

  ( ) 13. What’s ___? It’s raining now. A. happen B. happening C. happens

  ( ) 14. Amy is ___the piano. A. play B. plays C. playing

  ( ) 15. I’ll draw the pictures. I’m good ___Art. A. in B. on C. at

  三、根据提示补全句子,使句意完整。(7分)

  1.He’s_________ __________. (画花)

  2.It’s _______ _________. ( 非常热 )

  3.New York is _____ _______ __________.( 在东部 )

  4. Let’s ___________________this Saturday! (举行一个班会)

  5. Kangaroos ______ ____ _____________. (住在澳大利亚)

  6. It costs one___________ ________ __________yuan.(1800元)

  7. This computer______ ___________.(漂亮)

  四、选择适当的动词填空(8分):

  (1) broke ran bought went was ate saw was

  Tilly ___ a mouse. Yesterday, she ___into a shop. She ___some cheese.

  Then she __the cheese. Tilly __a cat . She ____scared. Tilly ___the door and ___away.

  五、选择正确的答句.(8分)

  1.( )What does this machine do? A. Because I love Australian animals.

  2.( )How much is it ? B. They played the drum.

  3.( )Did you tidy your room? C. It’s two yuan.

  4.( )What did they play ? D. Yes, I did.

  5.( )What’s happening now? E. It washes the potatoes.

  6.( )Why do you like Australia? F. Tom is singing.

  7.( )Where is Los Angeles? G. They speak English.

  8.( )What language do they speak? H. It’s in the west of America.

  六、连词成句。(6分)

  have \ a \ class \ Let’s \ party \ ._________________________________

  send\ a\ you \ postcard \I’ll \.____________________________________

  we \ ten \ o’clock \ at \ be \ will \ there\.___________________________

  and \ can \ we \ our \ fly \ kites \. ________________________________

  the\of\is\Washington,D.C.\capital\America\________________

  going\London\to\go\I’m\to\._____________________________

  七、阅读理解并判断,对的写T,错的写F。(6分)

  John, Jack and Kate are brothers and sister. They all study in a primary school. John is in Grade Three. Jack is in Grade One. Kate is in Grade Two. They study hard. They are now studying Chinese. They have lunch at school. They often go home at four thirty. Sometimes they go home at five. Their father and mother are both teachers. They teach English. They work in a middle school.

  ( )1.Kate has one brother.

  ( ) 2. They all study in a primary school.

  ( ) 3. They have lunch at home.

  ( ) 4. They often go home at four .

  ( ) 5. Their father and mother are both English teachers.

  ( ) 6. They work in a middle school.

  八、作文: 从2个题目中选择你喜欢的1个写一篇作文,至少20~30个单词。(1)A Special Day用现在进行时,写一写特别的一天.

  (2)My Favourite Animal

  _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  笔试部分答案

  一、1.machines 2.language 3.Because 4.granddad’s 5.postcard 6.Everyone 7.difficult 8.clapping 9.surprise 10.beautiful

  二、1.C 2.C 3.A 4.B 5.C 6.B 7.C 8.A 9.C 10.B 11.A 12.C 13.B 14.C 15.C

  三、根据提示补全句子,使句意完整。

  1.He’s painting flowers.

  2.It’s very hot.

  3.New York is in the east.

  4. Let’s have a class party this Saturday!

  5. Kangaroos live in Australia.

  6. It costs one thousand eight hundred yuan.

  7. This computer is beautiful.

  四、选择适当的动词填空.

  Tilly was a mouse. Yesterday , she went into a shop. She bought some cheese. Then she ate the cheese . Tilly saw a cat . She was scared. Tilly broke the door and ran away.

  五、选择正确的答句: E C D B F A H G

  六、连词成句。

  1. Let’s have a class party .

  I’ll send you a postcard .

  We will be there at ten o’clock .

  And we can fly our kites .

  The capital of America is Washington,D.C.

  I’m going to go to London.

  七、阅读理解并判断,对的写T,错的写F。

  F T F F T T

  八、作文:My Favourite Animal

  I like a cat. It’s very nice and cute. It’s not big. It can eat mice. It can eat fish. It likes sleeping. I like cat.

  网友观点
    很菜
    好文
《外研版(一起)小学英语四年级下册:期末目标检测题》摘要:意料) party. 10.Look! This computer is (漂亮) 二、选择15分 1.You a very good class. A. is B. am C. are 2.Don’t ball games here! A. plays B. playing C. play 3.This TV one thousand yuan. A. ...
相关文章牛津小学英语四年级第二学期期末测试卷小学英语测试方法
小学英语课程应遵循的几个原则牛津小学英语5B教材分析
2017牛津版四年级英语下册期中测试卷
人教版小学四年级英语下册期中试卷
外研版英语小学四年级下册期中试卷
PEP小学英语四年级下册期中试卷
小学四年级英语下册期中质量检测试卷
小学四年级英语下册期中学情调研试卷
小学四年级英语下册期中考试试卷
北师大版小学四年级英语下册期中测试题
小学英语四年级第二学期期中测试题
牛津英语小学四年级英语下册期中复习题

最近更新

 
热点推荐
在线背单词
小学数学
电子课本
关于我们 |  我的账户 |  隐私政策 |  在线投稿 |  相关服务 |  网站地图
Copyright © 2002-2008 All Rights Reserved 版权所有 小精灵儿童网站
联系我们(9:00-17:00)
电话:010-52523356
邮件:ask060s@126.com